tirsdag 7. desember 2010

Adventsmat

Adventsmat

Rødbetesalsa
(min variant av en oppskrift fra Maison) 

4 ss bringebæreddik (lett å lage!)
2 ss rødbetelake
4 ss olivenolje ( vi tar selvfølgelig norsk rapsolje, ikke sant?)
2 ss sukker
1 ts salt
1 ts pepper
1/2 glass rødbeter i terninger (240 gram) (Cirka!)
1 eple i terninger
1 rødløk i små terninger
1 paprika (gul, kanskje,- jeg hadde bare rød)
dryss av dill....persille... eller hva har du av grønt?


Denne salsa'en var knallgod til stekt jule-pølse, (den som blei nr 2 på testen til Jacobsen i Nitimen ;), servert med gode poteter, stekte epler og litt surkål og sennep-saus.
Og den MÅ være god til f. eks svineribba!
Ungene spør om jeg MÅ ha epler i alt mulig,- jeg svarer ja...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar