Et prosjekt av en blogg-amatør. Ei gardkjerring med stor matinteresse, særlig innen frukt og bær, vilt og dyrka. Hvorfor la mat reise langt? Matauk! Les,-Tid for å hausta inn, av Olav H Hauge
søndag 22. august 2010
Bjørnebær fra "Flogebakken"
Her et resultat av et par timers jobbing i bratt terreng, et annet resultat er opprevne armer og bein,- det er noen torner på bjørnebær-buskene, jeg tror til og med de har mot-haker for å sitte skikkelig godt fast i en stakkars bær-plukker som prøver seg! Men det er verdt det; Syltetøyet får en mørk, burgunder farge som får deg til å sikle. Jeg har også bokser med hele, fine, store bær i fryseren. De får en sukker lake på seg, gjerne blanda med andre skogsbær, og er helt nydelig på is. De rett og slett eksploderer i munnen og gir deg en smaksopplevelse, rett og slett. Ikke bry deg om torner, du bare må ha...
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar